Workshop boetseren

DutchEnglishFrenchGerman

Groepsuitje/ personeelsuitje

Workshop Boetseren/workshops in Leiden Haagweg 4
Het is mogelijk een workshop boetseren, tekenen met aquarelpotlood of schilderen te organiseren onder leiding van Jeroen Spijker.

Populaire Workshop! Workshop boetseren met beeldhouwer Jeroen Spijker voor volwassenen Haagweg 4 in Leiden: Wij gaan aan de slag met klei. Wij hebben een workshop ontwikkeld die zowel voor heren als dames erg leuk is!

Informeer voor een workshop ter gelegenheid van een Groepsuitje, Bedrijfsuitje of Vriendenactiviteit, Verjaardag of Vrijgezellendag. Wij organiseren een mooie creatieve ochtend, middag of avond met een speciaal onderwerp. U zult versteld staan van de resultaten. De ervaring leert dat iedereen aan de slag gaat en het erg naar z’n zin heeft. De resultaten worden trots mee naar huis genomen! Wij hebben een ruim atelier (met ruime parkeergelegenheid) op de B.G. en kunnen groepen tot 25 personen ontvangen. Workshop boetseren voor volwassenen duur 1,5 tot 2 uur: kosten Euro 37,50 excl. BTW per persoon, inclusief materialen. Non alcoholische dranken behoren tot de mogelijkheden. Het atelier ligt dicht bij de binnenstad op loopafstand van diverse eet- en drinkgelegenheden.

Workshop boetseren of aquareltekenen voor kinderen, in Leiden:

De duur van een dergelijke workshop voor kinderen is anderhalf uur Stem het persoonlijk af! Betreft het een verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid dan kunt u taart en dergelijke zelf meenemen. Wij hebben een ruim atelier op de B.G. met alle faciliteiten en parkeergelegenheid.

Bel ons voor persoonlijke afstemming: 06 21442186

Workshop gecombineerd met rondleiding in Leiden

Mocht u in Leiden een culturele rondleiding willen boeken dan is dat via ons mogelijk. Neem contact op indien u met een groep kennis wilt nemen van de kunst en cultuur in Leiden zoals een hofjes rondleiding, een architectuur rondleiding, een rondleiding langs hedendaagse kunst in de zomermaanden, een rondleiding langs de plekken waar de beroemde kunstenaars van Leiden woonden en werkten of het bezoeken van ateliers van hedendaagse Leidse kunstenaars. Ook is het mogelijk om een dagdeel te tekenen in musea onder begeleiding van een kunstenaar. Mocht u een dag op een eiland op de Kaag willen boetseren, schilderen of dichten is dat ook mogelijk.

Comments are closed.