Workshop boetseren

DutchEnglishFrenchGerman

Workshop Boetseren/workshops in Leiden Haagweg 4
Het is mogelijk een workshop boetseren, tekenen met aquarelpotlood of schilderen te organiseren onder leiding van Jeroen Spijker.

Workshop boetseren met beeldhouwer Jeroen Spijker voor volwassenen ( populaire workshop!) Haagweg 4 in Leiden: Wij gaan aan de slag met klei. Wij hebben een workshop ontwikkeld die zowel voor heren als dames erg leuk is!

Informeer voor een workshop ter gelegenheid van een bedrijfsuitje of vriendenactiviteit, verjaardag of vrijgezellendag. Wij organiseren een mooie creatieve ochtend, middag of avond met een speciaal onderwerp. U zult versteld staan van de resultaten. De ervaring leert dat iedereen aan de slag gaat en het erg naar z’n zin heeft. Workshop boetseren voor volwassenen duur 1,5 uur: kosten Euro 34,75 per persoon inclusief materialen, exclusief BTW.

Workshop voor kinderen in Leiden:

De duur van een dergelijke workshop voor kinderen is anderhalf uur en kost 195,– Euro incl. BTW per groep kinderen (op basis van acht personen), inclusief kosten materialen. Betreft het een verjaardagsfeestje of ander gelegenheid dan kunt u taart en dergelijke zelf meenemen.

Workshop arrangement:

Wij kunnen u advies geven om een workshop boetseren in te plannen in een arrangement, denk hierbij aan een bezoek aan de Egypte afdeling van het Rijksmuseum van Oudheden of het museum van volkenkunde in Leiden in de ochtend, een boetseer workshop in de middag, een borrel en diner in een middeleeuwse kelder. In Leiden bijna alles op loopafstand van elkaar en wij kunnen helpen om het tot een geslaagde dag te maken.

Bel ons voor persoonlijke afstemming: 06 21442186

Workshop gecombineerd met rondleiding in Leiden

Mocht u in Leiden een culturele rondleiding willen boeken dan is dat via ons mogelijk. Neem contact op indien u met een groep kennis wilt nemen van de kunst en cultuur in Leiden zoals een hofjes rondleiding, een architectuur rondleiding, een rondleiding langs hedendaagse kunst in de zomermaanden, een rondleiding langs de plekken waar de beroemde kunstenaars van Leiden woonden en werkten of het bezoeken van ateliers van hedendaagse Leidse kunstenaars. Ook is het mogelijk om een dagdeel te tekenen in musea onder begeleiding van een kunstenaar. Mocht u een dag op een eiland op de Kaag willen boetseren, schilderen of dichten is dat ook mogelijk.

Comments are closed.