Fotografie

DutchEnglishFrenchGerman


Jeroen Spijker exposeert als beeldend kunstenaar (bewerkte)foto’s. Het betreft in hoofdzaak series zoals straatfotografie en conceptuele, bewerkte foto’s. Het is een relatief snelle en andere manier om zich als beeldend kunstenaar uit te drukken. Hij zoekt naar interessante composities, kleurindelingen, intrigerende en bijzondere momenten en beelden die de kern van de zaak raken. Door bewerkingen van foto’s kunnen conceptuele idee├źn tot uitdrukking worden gebracht. De modernste digitale ontwikkelingen worden daarbij toegepast. Via www.museumleiden.nl en www.investmentinart.nl komt u ook op deze site en kunt u deze pagina vinden.


Exposities met fotografie:

    

    

 

2022

2018

 

 

2016

    

 

Museum de Lakenhal Leiden van 7 juli t/m 31 juli. Digitale beelden kunstproject: Het kleinste kunstwerk ter wereld.

Galerie van de Leur, Solo expositie. Buenos Aires Nu. Een expositie met straatfotografie waarbij de verschillen tussen de elite en de onderlaag zichtbaar worden. Er is aandacht voor jonge mensen en de architectuur van de stad. De tentoonstelling is te zien tussen 1 februari en 1 mei 2018 ( dagelijks geopend, Breestraat 117 te Leiden)

Paleis van Justitie, Den Haag (20 foto’s). Solo expositie.

2014 Galerie van de Leur, Solo Expositie. De tentoonstelling Maroc Maintenant, Marokko Nu 2014 te zien. 22 foto’s in zwart-wit met originele kleurelementen gemaakt in Sale, Rabat, Casablanca en Fez tijdens een kunstenaarsreis met kunstschilder Gijs Donker en schrijver Victor Laurentius.
2012 Rijksmuseum van Oudheden,  Taffeh Tempel Solo expositie, 12 foto’s.
2012 Rijksmuseum Letterkundigmuseum Den Haag, 7 foto’s Gerrit Komrij waaronder de eyecatcher van de tentoonstelling op groot formaat.
   

 

Comments are closed.