Galerie

DutchEnglishFrenchGerman

Uit verschillende beelden en (bewerkte)foto’s in oplage in de collectie kan een keuze gemaakt worden. Ook is het mogelijk in veel gevallen van de portretten en busten zoals elders te zien op de website een exemplaar te bestellen. U kunt hiervoor contact opnemen. Ook is er in het atelier werk in voorraad dat u kunt komen bekijken na een persoonlijke afspraak. 

U kunt voor een afspraak, prijsopgave en overige informatie een email sturen naar beeldhouwer@jeroenspijker.nl of bellen: 0031(0)6-21442186. In het geval van beeldhouwopdrachten maak ik graag een afspraak om elkaar te ontmoeten en de mogelijkheden te onderzoeken. Aangezien elk portret anders is ( haardracht, kind, man, vrouw, wel of geen deel van het bovenlijf) zijn de kosten pas na een afspraak goed te ramen.

Webshop Jeroen Spijker
Via dit formulier kunt u aangeven in welk beeldje of in welke foto u interesse heeft. Wij geven u de prijs en wanneer het leverbaar is. Mocht u een beeldje willen bestellen dan maken wij daarna een afspraak om een overeenkomst af te sluiten.
Uw naam
Adres
Postcode en plaats
Telefoonnummer
Uw vraag

Comments are closed.